Opdag vores nye stegepladesæt

Originalen i ny fortolkning

Nu kommer vores nye stegepladesæt – en familie med flere forskellige størrelser, i nyt design som tager udgangspunkt i brugeren. Alle sæt har smarte funktioner, der gør madlavningen sjov og nem. Detaljerne er nøje udvalgt med hensyn til materiale, kvalitet og funktion.

Et stegepladesæt med gasbrænder er en oplagt favorit på terrassen, perfekt til at lave både hverdagsmad og festmåltider. Vores sæt fås i flere størrelser, alle med praktisk arbejdshøjde og smarte funktioner. Stegepladen er lavet af varmvalset stål og bliver kun bedre, jo mere den bruges.

Vis produkter

Smarte funktioner og stilrent design

Alle vores nye stegepladesæt består af et solidt stativ i metal, emaljeret gasbrænder med integreret tænding, to eller tre gasringe samt en stegeplade. Sidebord, redskabskroge, beskyttelsesovertræk, stegespartler, låg og forskellige pander fås som tilbehør.

  • Arbejdshøjde 90 cm.
  • Drejeknap med integreret tænding og tydelig markering, som gør det let at vide, hvor meget varme der spredes på pladen.
  • Varmen reguleres individuelt på de to eller tre gasringe, hvilket giver mulighed for forskellige temperaturzoner på pladen.
  • Vælg mellem en række tilbehør; sidebord, redskabskroge, beskyttelsesovertræk, redskaber, låg med termometer og forskellige pander.
  • Hele produktet er CE-mærket.
  • Skålformet vindskærm med bund, der beskytter flammerne. Formen presser varmen op mod pladen og reducerer gasforbruget.
  • Stegeplade i varmvalset stål, som holder i generationer.
  • Timeglasform gør sættet elegant og stabilt.
  • Hylde under gasbrænderen til praktisk opbevaring.
  • Robuste ben med D-profil.

En familie med noget for alle

Sæt Stegeplade 48/58/78/100/120 cm

Vores stegepladesæt fås i mange forskellige størrelser og fungerer lige godt på små som store terrasser. Vælg den, der passer dig. Hvert sæt er komplet med stegeplade i varmvalset stål, emaljeret gasbrænder, solidt stativ i metal med vindskærm og en praktisk hylde til opbevaring. Gasbrænderen har drejeknap med integreret tænding, og varmen reguleres individuelt på de to eller tre gasringe, hvilket giver mulighed for forskellige temperaturzoner på pladen.

Vis produkter
48cm
58cm
78cm
100cm
120cm

Sæt picnic-stegplade 48 cm

Picnic-modellen passer perfekt til placering på bordet eller til at tage med på udflugten. Sættet inkluderer stegeplade, Ø48 cm. Gasbrænderen har to trinløst justerbare drejeknapper, der styrer varmen på de to gasringe uafhængigt af hinanden. Sættet fungerer også fremragende i kombination med vores øvrige små og mellemstore plader og pander. Stativ og vindskærm i sortlakeret stål.

Vis produkt
 

Tilbehør

Vores tilbehør i nyt design gør madlavningen både sjovere og nemmere. Redskaberne er fremstillet af rustfrit stål, med håndtag af FSC-certificeret røget ask. Et slidstærkt, hårdt og smukt træsort, der er varmebehandlet for lang holdbarhed. Forkæl dig selv eller giv det til en, der værdsætter et godt måltid i skoven, ved havet eller i haven.

Vis produkter