Ingredienser

600 g saltet flæsk i skiver

800 g faste kartofler

2 æg

2 tsk. Salt

Smør til stegning

Tyttebærsyltetøj til servering

Fremgangsmåde

Trin 1

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (2).jpg

Riv kartoflerne på den fine side af rivejernet. 
Bland de revne kartofler med æg og salt. 

 

Trin 2

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (3).jpg

Steg flæsket på pladen, læg det derefter til side,
og lad stegefedtet blive på stegepladen. 

Trin 3

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (4).jpg

Steg små kartoffelpandekager i fedtet
fra flæsket samt smør. 

Trin 4

Recept_rårakor med stekt fläsk och lingon (5).jpg

Servér kartoffelpandekagerne med flæsk
og tyttebærsyltetøj som tilbehør.