Grillet steak, bagte kartofler og smør med hvidløg og urter
Et festligt måltid tilberedt på grillpande og direkte på ildstedet – nemt at tage med på udflugten – og rigtig lækkert. Den vendbare grillpande kan også bruges på gasbrændere.
8 ingredienser
4 personer
8 ingredienser
4 personer
Grillet steak, bagte kartofler og smør med hvidløg og urter
Et festligt måltid tilberedt på grillpande og direkte på ildstedet – nemt at tage med på udflugten – og rigtig lækkert. Den vendbare grillpande kan også bruges på gasbrændere.
Ingredienser
4 portionsstore steaks
8 mellemstore kartofler
Salt og sort peber
Kryddersmør
100 g blødt smør
2 fed hakket hvidløg
0,5 dl hakket, frisk persille
10 blade hakket, frisk salvie
Salt og sort peber
Fremgangsmåde
Trin 1
Pak hver kartoffel ind i folie og bag
dem i gløderne i 45-50 min.
Trin 2
Bland alle ingredienserne til kryddersmørret
sammen. Klik det ud på et stykke bagepapir,
og brug papiret til at forme en rulle. Læg om
muligt rullen på køl, indtil det er tid til at spise.
Trin 3
Grill steakene på en varm pande, krydr med
salt og sort peber. Serveres med kartofler
og kryddersmør.