Ingredienser

500 g hakket oksekød

150 g bacon

20 g smør

2 tsk. salt

½ tsk. sort peber

Dressing
0,5 dl mayonnaise
3 spsk. chilisauce
3 spsk. hakket syltet agurk
Salt og sort peber

Tilbehør
4 burgerboller
1 hoved sprød icebergsalat
2 tomater i skiver
1 rødløg i tynde skiver
2 cornichoner (delt)
4 skiver cheddarost
Grillspyd til at stikke
gennem burgeren
efter den er samlet.

Fremgangsmåde

Trin 1

Recept_nötfärsburgare (3).jpg

Rør dressingen sammen, og forbered tilbehøret.
Bland kødet med krydderierne, og form det
til fire burgere.

Trin 2

Recept_nötfärsburgare (2).jpg

Steg først baconen sprød. Steg derefter burgerne i smør,
tre minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte.
Varm burgerbollerne på stegepladen. Læg burgerne på
brødet sammen med tilbehør og dressing og servér.