Oksekødsburger med ekstra af det hele
Hjemmelavede burgere er lige så velegnede til havefesten som til en almindelig frokost på terrassen. Brug stegepladen eller den glatte side af grillpanden – på begge er der plads til både burgere og brød, der skal opvarmes.
15 ingredienser
4 personer
15 ingredienser
4 personer
Oksekødsburger med ekstra af det hele
Hjemmelavede burgere er lige så velegnede til havefesten som til en almindelig frokost på terrassen. Brug stegepladen eller den glatte side af grillpanden – på begge er der plads til både burgere og brød, der skal opvarmes.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
150 g bacon
20 g smør
2 tsk. salt
½ tsk. sort peber
Dressing
0,5 dl mayonnaise
3 spsk. chilisauce
3 spsk. hakket syltet agurk
Salt og sort peber
Tilbehør
4 burgerboller
1 hoved sprød icebergsalat
2 tomater i skiver
1 rødløg i tynde skiver
2 cornichoner (delt)
4 skiver cheddarost
Grillspyd til at stikke
gennem burgeren
efter den er samlet.
Fremgangsmåde
Trin 1
Rør dressingen sammen, og forbered tilbehøret.
Bland kødet med krydderierne, og form det
til fire burgere.
Trin 2
Steg først baconen sprød. Steg derefter burgerne i smør,
tre minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte.
Varm burgerbollerne på stegepladen. Læg burgerne på
brødet sammen med tilbehør og dressing og servér.