Ingredienser

400 g spareribs

2 liter vand

2 terninger oksekødsbouillon

Cola-marinade
1½ dl Cola 
½ dl ketchup
1 spsk. dijonsennep
3 fed hvidløg
Saft af ½ citron
3 spsk. soja
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. flormelis
1 tsk. chilipulver
1 tsk. paprikapulver
1 tsk. spidskommen

Fremgangsmåde

Trin 1

Bøj spareribsene "til en rulle" i en stor gryde,
afmål vandet, og tilsæt bouillonterningerne.

Bring vandet i kog, og lad derefter spareribsene
simre ved svag varme i en time. 

Trin 2

Afmål og bland alle ingredienserne
till marinaden i en stor skål med låg. 

Trin 3

Tag de kogte spareribs op af gryden
og læg dem i marinaden, luk låget,
og ryst det godt rundt.

Lad dem marinere i køleskabet i
et par timer, gerne natten over. 

Trin 4

Varm Muurikka grillpanden op, juster temperaturen,
og grill spareribsene i 15-20 minutter.

Recept_colamarinerade revbensspjäll (3).JPEG

Vend dem et par gange, og pensl resten af
marinaden på kødet.

Nyd spareribsene med en frisk kartoffelsalat.