Ingredienser

2 æg

4 dl hvedemel

8 dl mælk

Flydende smør

Topping:
2 dl flødeskum
Blåbær 
Hindbær
Flormelis
Citronmelisse

Fremgangsmåde

Trin 1

Forbered gerne indendørs med at
piske æg, hvedemel og halvdelen
af mælken sammen. Tilsæt resten
af mælken og saltet, når det er blevet
til en glat dej. Hæld blandingen på
termokande eller -flaske og tag den med ud.

Trin 2

Tænd stegepladen, og pensl universalpanden
med flydende smør.

Recept_Pannkakor med grädde och sylt (3).jpg

Hæld et tyndt lag dej i hvert hul.

Recept_Pannkakor med grädde och sylt (4).jpg
Vend pandekagerne, når overfladen er blevet gyldenbrun.

Pandekagerne er færdige, når begge sider er gyldenbrune.

Trin 3

Servér pandekagerne toppet med
flødeskum, bær, flormelis og citronmelisse.