Opskrift
Pandekager med flødeskum og syltetøj
Lave pandekager med flødeskum og syltetøj. Udendørs madlavning, når det er bedst, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
9 ingredienser
4 personer
9 ingredienser
4 personer
Opskrift
Pandekager med flødeskum og syltetøj
Lave pandekager med flødeskum og syltetøj. Udendørs madlavning, når det er bedst, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
Ingredienser
2 æg
4 dl hvedemel
8 dl mælk
Flydende smør
Topping:
2 dl flødeskum
Blåbær
Hindbær
Flormelis
Citronmelisse
Fremgangsmåde
Trin 1
Forbered gerne indendørs med at
piske æg, hvedemel og halvdelen
af mælken sammen. Tilsæt resten
af mælken og saltet, når det er blevet
til en glat dej. Hæld blandingen på
termokande eller -flaske og tag den med ud.
Trin 2
Tænd stegepladen, og pensl universalpanden
med flydende smør.
Hæld et tyndt lag dej i hvert hul.
Vend pandekagerne, når overfladen er blevet gyldenbrun.
Pandekagerne er færdige, når begge sider er gyldenbrune.
Trin 3
Servér pandekagerne toppet med
flødeskum, bær, flormelis og citronmelisse.