Ingredienser

600 g flanksteak

Padrones

Krydderiblanding 
1 tsk. sort peber
½ tsk. hvid peber
½ tsk. sennepsfrø
½ tsk. fennikelfrø

Chimichurri 
1 rød chili
2 spsk. finthakket rødløg
Frisk oregano
Frisk timian
1 spsk. god balsamicoeddike
½ dl olivenolie
Flagesalt

Bruschetta
4 skiver surdejsbrød
2 store tomater
1 fed hvidløg
Frisk basilikum
Olivenolie

Fremgangsmåde

Trin 1

Hak chili, rødløg, oregano og timian
fint til chimichurrien. Bland med olivenolie,
balsamicoeddike og flagesalt.
Lad det trække til flanksteaken er færdig.

Trin 2

Skær tomater i tern.
Tilsæt finthakket hvidløg og hakket
basilikum til Bruschetta-blandingen.
Bland godt.

Trin 3

Massér den kværnede krydderiblanding
med flagesalt på begge sider af flanksteaken. 

Trin 4

Tænd stegepladen, og lad grillpanden
blive rigtig varm, inden du lægger
flanksteaken og padrones på. 

Trin 5

Pensl brødet med olivenolie,
og læg det på grillpladen. 

Trin 6

Tag kødet af, når det har fået flotte grillstreger
og en lyserød kerne ved ca. 57 grader.
Padrones er klar, når de har fået en mørk,
lidt ristet overflade. Tag brødet af,
når skiverne har fået fine striber på overfladen.

Trin 7

Skær kødet mod fibrene i tynde skiver.
Læg padrones og kød på en tallerken.
Smør rigeligt med chimichurri på kødet.
Drys med flagesalt.

Trin 8

Læg bruschetta-blandingen på brødet og
server sammen med flanksteak og padrones.