Laks på stegeplade, med dild og peberrod
Stegepladens let buede form gør, at den også passer til retter med sauce. Disse sommerlige smage gør sig eksempelvis godt til middagen på terrassen. Måske kan både dild og kartofler komme fra egen avl?
9 ingredienser
4 personer
9 ingredienser
4 personer
Laks på stegeplade, med dild og peberrod
Stegepladens let buede form gør, at den også passer til retter med sauce. Disse sommerlige smage gør sig eksempelvis godt til middagen på terrassen. Måske kan både dild og kartofler komme fra egen avl?
Ingredienser
450 g laks
400 g kogte kartofler, skåret i skiver
eller hele, afhængigt af størrelse
3 dl vand
0,5 terning fiskebouillon
3 dl fløde
30 g smør
1 cm peberrod
1 håndfuld frisk dild
Salt og peber
Fremgangsmåde
Trin 1
Skær skindet af laksen og del den i tern.
Steg ternene i smørret i nogle minutter.
Trin 2
Tilsæt kartofler, bouillonterning og vand.
Trin 3
Tilsæt fløde. Tilsæt dilden, og lad det hele
koge sammen under låg i nogle minutter.
Trin 4
Smag til med salt og peber, riv peberroden
over og servér.