Opskrift
Røget rejesuppe
Røget rejesuppe. Udendørs madlavning, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
11 ingredienser
4 personer
11 ingredienser
4 personer
Opskrift
Røget rejesuppe
Røget rejesuppe. Udendørs madlavning, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
Ingredienser
500 g frosne skalrejer
1 stort løg
1 fennikel
1 fed hvidløg
1 tsk. Sriracha-sauce
½ tsk. paprikapulver
1 tsk. salt
½ dl hvidvin
1,2 liter vand
Olivenolie
Smetana til servering
Fremgangsmåde
Trin 1
Optø de frosne rejer. Læg dem i
rygekurven, og ryg dem i position 2
i 10 minutter.
Pil rejerne og gem skallerne.
Trin 2
Sautér rejeskallerne i en varm gryde med
Sriracha-sauce i 5 minutter.
Hæld hvidvinen i, og lad det simre i et minut.
Tilsæt vand og salt. K
og i nogle minutter, og skru ned for effekten.
Lad det simre langsomt i 25 minutter.
Trin 3
Hak løg, fennikel, peberfrugt og hvidløg.
Grøntsagerne sauteres med lidt olivenolie
i en gryde.
Trin 4
Sigt rejebouillonen ned i gryden med
grøntsager, og lad det koge i ca. 15 min.
Trin 5
Tilsæt til sidst de pillede rejer,
og servér suppen med smetana.