Ingredienser

500 g frosne skalrejer

1 stort løg

1 fennikel

1 fed hvidløg

1 tsk. Sriracha-sauce

½ tsk. paprikapulver

1 tsk. salt

½ dl hvidvin

1,2 liter vand

Olivenolie

Smetana til servering

Fremgangsmåde

Trin 1

Optø de frosne rejer. Læg dem i
rygekurven, og ryg dem i position 2
i 10 minutter.

Pil rejerne og gem skallerne.

Trin 2

Sautér rejeskallerne i en varm gryde med
Sriracha-sauce i 5 minutter.

Hæld hvidvinen i, og lad det simre i et minut.

Tilsæt vand og salt. K

og i nogle minutter, og skru ned for effekten.
Lad det simre langsomt i 25 minutter.

Trin 3

Hak løg, fennikel, peberfrugt og hvidløg.
Grøntsagerne sauteres med lidt olivenolie
i en gryde.

Trin 4

Sigt rejebouillonen ned i gryden med
grøntsager, og lad det koge i ca. 15 min.

Trin 5

Tilsæt til sidst de pillede rejer,
og servér suppen med smetana.