Ingredienser

1 regnbuelaksefilet, 500-800 g

200 g fetaost

10 oliven uden sten

5 basilikumblade

1 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

Salt og hvid peber

Fremgangsmåde

Trin 1

Fjern eventuelle ben fra fileten. 

Trin 2

Hak oliven og basilikum,
og bland det i en skål. 

Trin 3

Smuldr fetaosten i. Tilsæt citronsaft,
lidt olivenolie og hvid peber.

Trin 4

Skær fileten på langs. Åbn fisken som en bog,
og læg halvdelen af fyldet i.

Gem resten af fyldet til servering.

Luk forsigtigt fileten, og krydr med salt.

Læg fileten med skindsiden nedad på grillristen.

Trin 5

Læg en håndfuld rygespåner på rygepladen,
og begynd at ryge i position 3.

Når der er dannet en masse røg, sænk varmen
til position 1 og ryg i ca. 30-40 minutter. 

Trin 6

Servér fisken med resten af fyldet og f.eks. en god salat.

Produkter der skal bruges i opskriften