Ingredienser

Nachospande
500 g hakket oksekød
2 dl forkogte sorte bønner
1 pose salte nachoschips
200 g revet ost
Rapsolie til stegning
1 pose færdig tacokrydderi

 

eller lav din egen:

1 tsk. Ancho-chilli
1 tsk. paprikapulver 
1 spsk. spidskommen 
1 tsk. løgpulver 
1 tsk. salt

Pico de gallo
2 tomater
1 fed hvidløg
1 presset lime
1 lille rødløg
1 grøn chili
1 rød chili
Koriander efter smag
Olivenolie
Flagesalt
Sort peber

Til servering:
2 modne avocadoer i stykker
1 rødløg, finthakket
1 lime i både

Fremgangsmåde

Tacokrydderi

Lav dit eget tacokrydderi ved at
blande ancho chili, paprika,
spidskommen, løgpulver og
salt sammen.

Trin 1

Hak tomat, chili, hvidløg og rødløg fint.
Pres limesaft over efter smag.

Tilsæt koriander, flagesalt, sort peber
og olivenolie. Bland godt, og lad salsaen
trække, mens det hakkede oksekød steges.

Trin 2

Tænd stegepladen, og hæld rapsolie på.
Brun det hakkede oksekød, og bland
derefter bønner og tacokrydderi i.

Flyt blandingen op på kanterne, og læg et
lag nachoschips i midten af pladen.

Læg skiftevis nachoschips, kødblanding og
ost på stegepladen. Luk for gassen, og læg låget på,
så osten smelter på eftervarme.

Trin 3

Serveres med avocado, rødløg,
limebåde og Pico de gallo.