Ingredienser

1 pk færdiglavet pizzadej

100 g smør, stuetemperatur

1 dl sukker

4 tsk. kanel

Ca. 25 g smør til stegning

Ahornsirup til servering (valgfrit)

Hakkede nødder til servering (valgfrit)

Fremgangsmåde

Trin 1

Rul dejen ud på et melet skærebræt.

 

Trin 2

Recept_kanelbullar (3).jpg

Rør smør, sukker og kanel sammen.
Fordel fyldet over hele dejen.

Trin 3

Recept_kanelbullar (4).jpg

Rul den sammen fra den lange side til en rulle.
Skær den ud i ca. 2 cm tykke skiver.

Trin 4

Recept_kanelbullar (5).jpg

Smelt smørret på stegepladen. Start ved svag varme,
så sneglene ikke brænder på. Læg sneglene på
stegepladen og vend dem efter et par minutter.

Trin 5

Recept_kanelbullar (6).jpg

Dæk med et låg og lad dem stege et
par minutter, indtil de er gyldenbrune.
Vend eventuelt flere gange.

Trin 6

Recept_kanelbullar (7).jpg

Læg dem på en tallerken. Dryp med
ahornsirup og drys hakkede nødder
over sneglene, hvis du ønsker det.

God fornøjelse!