Opskrift
Kanelsnegle Muurikka Style
Byd på friskbagte kanelsnegle direkte fra stegepladen. Disse lækre og superhurtige kanelsnegle, der er lavet på stegepladen, er klar på ingen tid.
ca. 15 snegle
ca. 15 snegle
Opskrift
Kanelsnegle Muurikka Style
Byd på friskbagte kanelsnegle direkte fra stegepladen. Disse lækre og superhurtige kanelsnegle, der er lavet på stegepladen, er klar på ingen tid.
Ingredienser
1 pk færdiglavet pizzadej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl sukker
4 tsk. kanel
Ca. 25 g smør til stegning
Ahornsirup til servering (valgfrit)
Hakkede nødder til servering (valgfrit)
Fremgangsmåde
Trin 1
Rul dejen ud på et melet skærebræt.
Trin 2
Rør smør, sukker og kanel sammen.
Fordel fyldet over hele dejen.
Trin 3
Rul den sammen fra den lange side til en rulle.
Skær den ud i ca. 2 cm tykke skiver.
Trin 4
Smelt smørret på stegepladen. Start ved svag varme,
så sneglene ikke brænder på. Læg sneglene på
stegepladen og vend dem efter et par minutter.
Trin 5
Dæk med et låg og lad dem stege et
par minutter, indtil de er gyldenbrune.
Vend eventuelt flere gange.
Trin 6
Læg dem på en tallerken. Dryp med
ahornsirup og drys hakkede nødder
over sneglene, hvis du ønsker det.
God fornøjelse!