Ingredienser

400 g oksefilet

6-8 faste kartofler

2 løg

2 gulerødder

2 gule beder

100 g kantareller

2 dl fløde

2 spsk. grov sennep

Tilsæt vand efter behov.

Salt

Sort peber

Rapsolie

Persille

Til servering:
Rødbeder 

Fremgangsmåde

Trin 1

Skræl kartofler, gulerødder, løg og gule beder,
og skær dem i centimeterstore tern. 

Trin 2

Puds oksefileten af, og skær
den også i lidt større tern.

Trin 3

Tænd stegepladen, og hæld rigeligt med rapsolie på,
når den er blevet godt varm.

Læg kartofler og rodfrugter på.

Hæld 2-3 dl vand på og lad det hele simre under låg,
indtil kartoflerne er ret møre med kun en lille hård kerne. 

Trin 4

Flyt derefter kartofler og rodfrugter op til kanten,
og sænk varmen på den yderste gasring.

Skru op for temperaturen på den inderste ring,
og læg kantarellerne på, når det er blevet rigtig varmt.

Tilsæt løg efter et par minutter. Drys med salt og peber.

Flyt løg og svampe op i den kølige zone, og læg
oksefileten på, samtidig med at du øger varmen til den
højeste temperatur på den inderste gasring.

Trin 5

Når fileten har fået farve, er det tid til at
hælde fløde og sennep på, vende det hele
rundt og lade fløden koge ind i et par minutter.

Trin 6

Pynt med persille og servér med rødbeder.