Opskrift
Rösti med halloumi, toppet med lodderogn og kammusling
Lave luksuskartoffelkager toppet med en masse godt. Udendørs madlavning, når det er bedst, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
10 ingredienser
4 personer
10 ingredienser
4 personer
Opskrift
Rösti med halloumi, toppet med lodderogn og kammusling
Lave luksuskartoffelkager toppet med en masse godt. Udendørs madlavning, når det er bedst, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
Ingredienser
5 faste kartofler
200 g halloumi
Topping:
1 moden avocado i skiver
2 dl creme fraiche
4 kammuslinger
25 g lodderogn
1 rødløg, finthakket
Salt
Sort peber
Smør
Fremgangsmåde
Trin 1
Skræl kartoflerne.
Riv kartofler og halloumi i en skål,
og bland det godt sammen.
Pres overskydende væske ud, f.eks.
gennem et håndklæde.
Krydr med salt og peber.
Trin 2
Tænd stegepladen,
og lad den blive middelvarm.
Pensl hullerne med smør.
Trin 3
Fordel blandingen i panden og steg,
indtil de er gyldenbrune. Vend dem,
og steg også den anden side.
Læg kammuslingerne på fladerne
mellem pandekagerne, og steg dem
ca. 1 minut på hver side.
Krydr dem med salt og peber.
Trin 4
Når begge sider af pandekagerne
er gyldenbrune, er de klar til servering.
Top hver pandekage med avocadoskiver,
creme fraiche, rødløg, lodderogn og kammusling.