Ingredienser

5 faste kartofler

200 g halloumi

Topping:
1 moden avocado i skiver
2 dl creme fraiche
4 kammuslinger
25 g lodderogn
1 rødløg, finthakket
Salt
Sort peber
Smør

Fremgangsmåde

Trin 1

Skræl kartoflerne.

Riv kartofler og halloumi i en skål,
og bland det godt sammen.

Pres overskydende væske ud, f.eks.
gennem et håndklæde.

Krydr med salt og peber. 

Trin 2

Tænd stegepladen,
og lad den blive middelvarm.
Pensl hullerne med smør.

Trin 3

Fordel blandingen i panden og steg,
indtil de er gyldenbrune. Vend dem,
og steg også den anden side.

Læg kammuslingerne på fladerne
mellem pandekagerne, og steg dem
ca. 1 minut på hver side.

Krydr dem med salt og peber.

Trin 4

Når begge sider af pandekagerne
er gyldenbrune, er de klar til servering.

Top hver pandekage med avocadoskiver,
creme fraiche, rødløg, lodderogn og kammusling.