Ingredienser

1 grillet kylling

1 løg i skiver

2 tomater i skiver

1 agurk i skiver

0,5 dl rapsolie

Grønne chilier i lage

Feldsalat

Fajitakrydderi

Kebabdressing

Orientalsk fladbrød

Syltede rødlög
0,5 dl eddike 12 %
1 dl sukker
1,5 dl vand
1 rødløg i tynde skiver
Varm sukker og de flydende ingredienser, til sukkeret smelter.
Hæld den varme lage over rødløgsringene.

Fremgangsmåde

Forbered hjemme

Skær agurk, tomater og løg i skiver. Sylt rødløgene, og pluk kyllingen
fra ben og skind. Pak alle ingredienser i en køletaske. Medbring
også stegeplade, stegespade og det, du skal bruge til at tænde bål.
Husk sandwichpapir, servietter og drikkevarer.

Trin 1

Recept (2).jpg

Sæt stegepladen over ilden.

Trin 2

Recept_kycklingkebab (3).jpg

Svits løg og kylling i olien.

Trin 3

Recept_kycklingkebab (4).jpg

Krydr blandingen med fajitakrydderi.

Trin 4

Recept_kycklingkebab (2).jpg

Når kyllingeblandingen er tilberedt, så kom
blandingen, grøntsagerne og kebabsaucen
på brødet. Pak ind i sandwichpapir og server
med det samme.

Velbekomme!