Opskrift
Kyllingkebab med brød
Picnicretter, som er nemme at tilberede og tage med, er et must til udflugten. Forbered alt, der skal hakkes og skæres derhjemme, så er det nemt at tilberede maden, når sulten sætter ind.
14 ingredienser
4 personer
14 ingredienser
4 personer
Opskrift
Kyllingkebab med brød
Picnicretter, som er nemme at tilberede og tage med, er et must til udflugten. Forbered alt, der skal hakkes og skæres derhjemme, så er det nemt at tilberede maden, når sulten sætter ind.
Ingredienser
1 grillet kylling
1 løg i skiver
2 tomater i skiver
1 agurk i skiver
0,5 dl rapsolie
Grønne chilier i lage
Feldsalat
Fajitakrydderi
Kebabdressing
Orientalsk fladbrød
Syltede rødlög
0,5 dl eddike 12 %
1 dl sukker
1,5 dl vand
1 rødløg i tynde skiver
Varm sukker og de flydende ingredienser, til sukkeret smelter.
Hæld den varme lage over rødløgsringene.
Fremgangsmåde
Forbered hjemme
Skær agurk, tomater og løg i skiver. Sylt rødløgene, og pluk kyllingen
fra ben og skind. Pak alle ingredienser i en køletaske. Medbring
også stegeplade, stegespade og det, du skal bruge til at tænde bål.
Husk sandwichpapir, servietter og drikkevarer.
Trin 1
Sæt stegepladen over ilden.
Trin 2
Svits løg og kylling i olien.
Trin 3
Krydr blandingen med fajitakrydderi.
Trin 4
Når kyllingeblandingen er tilberedt, så kom
blandingen, grøntsagerne og kebabsaucen
på brødet. Pak ind i sandwichpapir og server
med det samme.
Velbekomme!