Surdejstoast med sennep og æble
Tag picnicmaden til næste niveau. Denne toast er vegetarisk og er perfekt til både frokost og som snack, uanset årstid. Sandwichjernet er praktisk og nemt at have med på udflugten, og det er også velegnet til grillen i haven. Smagene er nemme at variere og tilberede, så alle kan være med.
7 ingredienser
4 personer
7 ingredienser
4 personer
Surdejstoast med sennep og æble
Tag picnicmaden til næste niveau. Denne toast er vegetarisk og er perfekt til både frokost og som snack, uanset årstid. Sandwichjernet er praktisk og nemt at have med på udflugten, og det er også velegnet til grillen i haven. Smagene er nemme at variere og tilberede, så alle kan være med.
Ingredienser
2 skiver æble
4 spsk. stærk sennep
2 tomatskiver
1 håndfuld frisk basilikum
Smør
Skiveskåret ost
Skiveskåret surdejsbrød
Tip!
En grilltoast kan kan varieres på utallige måder, så prøv dig frem. Prøv dig frem med dine favoritter. Et godt tip er at have to lag ost øverst og nederst, og så de øvrige ingredienser derimellem. Ved at bruge bagepapir i sandwichjernet slipper man for unødigt griseri.
Fremgangsmåde
Trin 1
Skær brødet i skiver, og kom smør på to skiver.
Skær tomat og æble i skiver.
Trin 2
Læg et stykke bagepapir i sandwichjernet, og lav din toast.
De smurte sider af brødet vender udad, resten af pålægget
placeres mellem skiverne.
Trin 3
Rist toasten forsigtigt over gløderne.
Trin 4
Pak ind i sandwichpapir og server med det samme.
Velbekomme!