Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
11 ingredienser
6 personer
11 ingredienser
6 personer
Opskrift
5 store eller 7 små rabarber
50 g pistacienødder, grofthakkede
4 kviste frisk mynte (til servering)
Jordbærglaze
200 g jordbær, groft skåret (frosne kan bruges)
60 g ingefær, skåret i store stykker
2 dl sukker
1,5 dl vand
5 blade frisk mynte
Mascarponecreme
200 g mascarpone
1 dl fløte
1 ss vaniljesukker
2 ss knust kardemomme
Jordbærglaze: Placer Muurikka koge- og stegeunderlag på gasbrænderen og tænd for høj varme. Kog vand, sukker, jordbær, ingefær og mynte sammen i en gryde i ca. 10 minutter, indtil det begynder at tykne. Fjern gryden fra varmen og si frugtstykkerne fra – behold den klare glaze.
Stegte rabarber: Skær rabarberne i ca. 7 cm lange stykker. Varm stegepladen op på gasbrænderen og steg rabarberne i rigeligt smør i 3–5 minutter, til de begynder at blive møre. Tag af varmen.
Mascarponecreme: Pisk mascarpone, fløde og vaniljesukker sammen. Tilsæt et par skefulde jordbærglaze og kardemommen, og rør det hele til en ensartet creme.
Læg fem rabarberstykker i bunden af en dyb tallerken. Hæld et par skefulde jordbærglaze over og top med mascarponecreme, hakkede pistacienødder og en myntekvist.
Stegeplader gas
2849,00 DKK
Stegeplader gas
712,00 DKK
Stegeplader gas
639,00 DKK
Øvrig tilbehør
105,25 DKK
Kaffekander og gryder
310,00 DKK
Øvrig tilbehør
160,00 DKK