Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
14 ingredienser
6 personer
14 ingredienser
6 personer
Opskrift
3 dl risottoris
1 dl hvidvin
1 liter vand
2 terninger svampebouillon
2 skalotteløg, hakkede
2 dl champignon, hakkede
2 dl tragt-kantareller (tørrede eller friske)
4 dl Västerbottensost, revet
Muurikka Silava stegefedt
Salt og peber
Topping
100 g prosciutto
100 g ruccola
200 g cocktailtomater
Tænd stegepladen på middel varme og tilsæt Muurikka Silava stegefedt. Steg løg og champignon, til løgene er bløde og glansfulde og svampene har afgivet væde.
Tilsæt tragt-kantareller og risottoris, og steg i yderligere ca. 5 minutter, til riset er let ristet.
Opløs bouillonterningerne i vandet. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen under omrøring. Lad risene absorbere væsken, før du tilsætter mere. Fortsæt, til risottoen er cremet med en lille kerne – ca. 20 minutter.
Rør osten i og lad den smelte ind i retten. Smag til med salt og peber. Top med prosciutto, rucola og halverede cherrytomater.
Stegeplader gas
2849,00 DKK
Stegeplader gas
712,00 DKK
Stegeplader gas
639,00 DKK
Stegespader
174,50 DKK
Øvrig tilbehør
57,00 DKK
Øvrig tilbehør
294,00 DKK