Ingredienser

600 g kylling, i strimler
500 g frisk pasta
2 skalotteløg, hakkede
1 rød peberfrugt, i strimler
2 stængler bladselleri, i tynde skiver
800 g  hakkede tomater på dåse
5–7 dl fløde
2 spsk tomatpuré
2 spsk kyllingefond
140 g soltørrede tomater, i strimler
Cayennepeber
Rapsolie til stegning
Salt og peber

Fremgangsmåde

Trin 1

Tænd stegepladen og varm den op til medium varme. Steg løg, peberfrugt og bladselleri i rapsolie, til det er mørt.

recept_kycklingpasta_2.jpg

Trin 2

Tilsæt kylling, tomatpuré og krydderier, og steg videre, til kyllingen er gennemstegt.

Trin 3

Rør hakkede tomater, fløde, fond og soltørrede tomater i. Lad det simre i ca. 5 minutter – gerne under låg.

Trin 4

Læg den friske pasta i saucen og lad det koge i 4–5 minutter.

recept_kycklingpasta_3.jpg

Trin 5

Tilsæt evt. mere fløde, hvis du ønsker en mere cremet ret. Smag til med krydderier. Top med frisk persille ved servering.