Opskrift
Fredagstaco Muurikka style
Flyt fredagshyggen ud på terrassen eller hele vejen ud i skoven. Her har vi brugt et stegepladesæt med gasbrænder, men retten kan naturligvis også tilberedes over åben ild. Serveres direkte fra stegepladen.
12 ingredienser
4 personer
12 ingredienser
4 personer
![](/storage/67C207E2910878CEB0CF89C3AB1AECD010DC9BDB2BB0BECF2B3A17536051E8C3/c3469dbe05fc49f39f4f1c89592d86f6/330-220-0-jpg.Jpeg/media/5cd9555e3c8d40dcb23abf737f1e7554/Recept_Taco%20(1).jpeg)
Opskrift
Fredagstaco Muurikka style
Flyt fredagshyggen ud på terrassen eller hele vejen ud i skoven. Her har vi brugt et stegepladesæt med gasbrænder, men retten kan naturligvis også tilberedes over åben ild. Serveres direkte fra stegepladen.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
400 g hakkede tomater
30 g smør
Tacokrydderi
Tilbehør
10 delte små tomater
1 rødløg i tynde skiver
1 agurk i stave
150 g revet ost
2 dl cremefraiche
Tortillachips
Tortillabrød
Fremgangsmåde
Trin 1
Brun oksekødet i smør.
Trin 2
Tilsæt hakkede tomater og tacokrydderi.
Trin 3
Skær grøntsagerne i henhold til anvisningerne,
og drys løg, tomater og ost over kødet.
Servér agurk, cremefraiche, chips og brød som
tilbehør til tacopanden, og lad hver enkelt
bygge sin egen taco.