Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
5 ingredienser
Ca. 20 boller
5 ingredienser
Ca. 20 boller
Opskrift
1 pk færdig pizzadej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl sukker
4 tsk kanel
Olie til friturestegning (vi brugte rapsolie)
Sukker til at rulle bollerne i
Rør smør, sukker og kanel sammen i en skål. Rul dejen ud og skær i ca. 20 stykker. Læg ca. ½–1 tsk fyld på hver dejstykke. Klem kanterne godt sammen og rul til en jævn kugle. Sørg for, at de er helt lukket.

Varm Muurikka stegepladen op og hæld olien i. Når den er vark, læg bollerne i, og skru ned til middel varme – ellers bliver de brune udenpå, men rå indeni.

Frituresteg til de er gyldne, vend undervejs. Lad dem dryppe af på rist eller køkkenrulle – vi brugte vores grill- og røgekurv. Rul i sukker. Nyd!
