Ingredienser

1 pk færdig pizzadej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl sukker
4 tsk kanel
Olie til friturestegning (vi brugte rapsolie)
Sukker til at rulle bollerne i

Fremgangsmåde

Trin 1

Rør smør, sukker og kanel sammen i en skål. Rul dejen ud og skær i ca. 20 stykker. Læg ca. ½–1 tsk fyld på hver dejstykke. Klem kanterne godt sammen og rul til en jævn kugle. Sørg for, at de er helt lukket.

recept_kanelbullebollar_1.jpg

Trin 2

Varm Muurikka stegepladen op og hæld olien i. Når den er vark, læg bollerne i, og skru ned til middel varme – ellers bliver de brune udenpå, men rå indeni.

recept_kanelbullebollar_2.jpg

Trin 3

Frituresteg til de er gyldne, vend undervejs. Lad dem dryppe af på rist eller køkkenrulle – vi brugte vores grill- og røgekurv. Rul i sukker. Nyd!

recept_kanelbullebollar_3.jpg