Ingredienser

1 kg kartofler, groft skåret
1 kg gulerødder, i grove skiver
200 g aspargesbroccoli
4 torskefileter
Muurikka Stegefedt spray

Sauce

3 dl fløde
2 dl hvidvin
25 g smør
Salt og peber

Fremgangsmåde

Trin 1

Råstegte grøntsager: tænd et bål, og lad stegepladen blive varm over ilden. Steg kartofler, gulerødder og aspargesbroccoli i Muurikka Stegefedt spray i ca. 10 minutter. Grøntsagerne skal være møre, og kartoflerne skal have en sprød overflade. Læg dem til side – eventuelt i en foliebakke for at holde på varmen.

Trin 2

Hvidvinssauce: Fjern stegepladen fra varmen og sæt Muurikka madlaningsildsted over bålet. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt fløde, hvidvin, salt og peber. Bring i kog. Tag gryden af varmen og dæk med låg eller folie for at holde saucen varm.

Trin 3

Grillning af torsk: Krydr fisken med salt og peber. Placer fisken i den dobbelte grillrist og hold den over gløderne. Grill i ca. 5 minutter på hver side – afhængigt af tykkelsen.