Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
28 ingredienser
4 personer
28 ingredienser
4 personer
Opskrift
Kebabkød
1 kg nakkekam af svin
1 gul løg, i skiver
1 spsk spidskommen
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk koriander
1 spsk røget paprika
1 tsk cayennepeber
2 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
Muurikka Silava stegefedt
2 spsk smør
Kebabbrød
600 g hvedemel
7 g tørgær (½ pose)
2 tsk salt
1 tsk sukker
0,5 tsk bagepulver
3,5 dl lunkent vand
Kebabsauce
2 dl græsk yoghurt
1 dl mayonnaise
1 spsk chilisauce
1 fed hvidløg, revet
1,5 spsk æblejuice
1 spsk appelsinjuice
1 knsp spidskommen
1 tsk paprika
Cayennepeber
Salt og peber
Topping
Icebergsalat, strimlet
1 rødløg, i tynde skiver
1 peberfrugt, i strimler
Fetaost, smuldret
Kebabkød: skær nakkekammen i tynde strimler. Bland med de tørre krydderier og løg. Lad kødet marinere i mindst 1 time – gerne natten over.
Kebabbrød: Bland alle tørre ingredienser. Tilsæt vand og ælt grundigt, indtil dejen er smidig. Del dejen i 8 lige store boller. Rul dem ud på et melet bord til flade pitabrød, ca. 5 mm tykke. Lad dem hæve i 1 time. Tænd for stegepladen og bag brødene på lav varme uden fedtstof, indtil de puffer op og får flot farve.
Kebabsauce: bland alle ingredienser i en skål. Smag til med salt, peber og cayennepeber.
Skru op for varmen på stegepladen og tilsæt Muurikka Silava stegefedt. Lad fedtet blive rigtig varmt, før du lægger kødet på. Steg kødet under omrøring. Når det er gennemstegt, tilsættes smør og røres godt rundt.
Skær et snit i kanten af brødet. Fyld med grøntsager, kød og feta, og top med kebabsauce.
Stegeplader gas
2849,00 DKK
Stegeplader gas
712,00 DKK
Stegeplader gas
639,00 DKK
Øvrig tilbehør
57,00 DKK
Stegespader
174,50 DKK
Øvrig tilbehør
105,25 DKK