Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
12 ingredienser
6 personer
12 ingredienser
6 personer
Opskrift
250 g champignon, i skiver
250 g kantareller, i skiver
150 g jordskokker, i skiver
1 kg gnocchi
3 spsk økologisk grøntsagsbouillon
5 dl fløde
Salt og peber
Rigeligt smør til stegning
Topping
Syltede rødløg
Grønkålschips
100 g parmesan
Tænd et bål, og lad stegepladen blive godt varm over ilden. Steg svampene i smør, indtil væsken er fordampet. Tilsæt jordskokker og steg dem gyldne.
Kom gnocchi på stegepladen. Tilsæt salt, peber og bouillon. Steg, indtil gnocchien får en sprød overflade.
Hæld fløden over og lad det hele simre sammen. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra bouillon. Riv parmesan over og lad den smelte ind i retten.
Top med grønkålschips, syltede rødløg og ekstra revet parmesan.