Ingredienser

250 g champignon, i skiver
250 g kantareller, i skiver
150 g jordskokker, i skiver
1 kg gnocchi
3 spsk økologisk grøntsagsbouillon
5 dl fløde
Salt og peber
Rigeligt smør til stegning

Topping

Syltede rødløg
Grønkålschips
100 g parmesan

Fremgangsmåde

Trin 1

Tænd et bål, og lad stegepladen blive godt varm over ilden. Steg svampene i smør, indtil væsken er fordampet. Tilsæt jordskokker og steg dem gyldne.

Trin 2

Kom gnocchi på stegepladen. Tilsæt salt, peber og bouillon. Steg, indtil gnocchien får en sprød overflade.

Trin 3

Hæld fløden over og lad det hele simre sammen. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra bouillon. Riv parmesan over og lad den smelte ind i retten.

Trin 4

Top med grønkålschips, syltede rødløg og ekstra revet parmesan.