Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
Denne lidt mere mættende vaffel passer perfekt, når energidepoterne skal fyldes op – på kælkebakken, på stranden eller i haven. Pynt med syltetøj, bær og frugt i sæsonen.
7 ingredienser
4 personer
7 ingredienser
4 personer
Opskrift
Denne lidt mere mættende vaffel passer perfekt, når energidepoterne skal fyldes op – på kælkebakken, på stranden eller i haven. Pynt med syltetøj, bær og frugt i sæsonen.
500 g revet rå kartofler (gerne med skræl på)
5 dl hvedemel
6 dl mælk
80 g smeltet smør
2 tsk. salt
25 g smør + 3 spsk. rapsolie til vaffeljernet
Syltetøj til servering, f.eks. tyttebær eller jordbær
.jpeg)
Bland de revne kartofler med hvedemel
og salt. Smelt smørret, og hæld mælken i.
Hæld mælk og smør i kartoffelblandingen
under omrøring.
.jpeg)
Smør og varm vaffeljernet op over ilden.
.jpeg)
Fyld jernet med dej, og bag vaflerne. Vend jernet
ofte for at forhindre, at vaflerne brænder på.
Serveres med syltetøj.