Ingredienser

400 g laksefileter

12 store rejer

Salt

Grillspyd

500 g nudler af boghvede

5 radiser

½ agurk

1 bundt forårsløg

2 gulerødder

150 g sukkerærter

10 mynteblade

½ håndfuld frisk koriander

Krydret sauce 
2 spsk. sojasauce
2 spsk. riseddike
2 spsk. appelsinjuice
1 spsk. sorte sesamfrø
1 lime (saften og skallen)
2 tsk. hakket chili
1 fed hvidløg, hakket
2 tsk. mørk sesamolie
0,5 dl mild vegetabilsk olie eller olivenolie

Fremgangsmåde

Trin 1

Kog nudlerne og skyl dem i koldt vand. 

Trin 2

Skær radiserne i skiver. Skræl agurken, fjern kernerne,
og skær derefter agurken i skiver. Skær sukkerærterne
i små stykker, og skær mynteblade og koriander i strimler.
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.

Bland nudlerne med grøntsager og krydderier i en skål.

Trin 3

Bland ingredienserne til saucen sammen.

Tilsæt saucen til nudelblandingen, og lad
den hvile i en time.

Trin 4

Rens fisken for skind og evt. ben.
Skær den i tern på 3x3 cm.
Sæt fisken og rejerne på grillspyddene,
og pensl dem let med olie.

Trin 5

Læg en håndfuld rygespåner på rygepladen,
og indstil drejeknappen i position 3.

Læg spyddene på risten, og ryg dem i
ca. 20 minutter.

Smag til med salt.

Produkter der skal bruges i opskriften