Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
Lige så god som almindelig lasagne, men uden komplicerede trin.
15 ingredienser
15 ingredienser
Opskrift
Lige så god som almindelig lasagne, men uden komplicerede trin.
Olie
500 g hakket oksekød
1 gul løg, hakket
3 fed hvidløg, finthakket eller presset
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
3 spsk tomatpuré
5 dl vand
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
Salt og peber efter smag
Ca. 7-8 friske lasagneplader (skær dem i stykker, så de passer til panden)
2 dl creme fraiche
2 dl revet ost
Ca. 120 g mozzarella
Frisk basilikum til servering
Varm olie op i din Muurikka-pande over åben ild. Steg løget, tilsæt oksekødet, og pres hvidløg i. Brun det, til kødet har fået farve.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, krydderier og vand. Lad det koge sammen et par minutter.
Læg lasagnepladerne i og skub dem ind under saucen.
Fordel creme fraiche ovenpå, salt og peber, og drys med revet ost. Del mozzarellaen i mindre stykker og fordel den i panden.
Dæk panden med låg eller folie og lad det simre, indtil lasagnepladerne er bløde, og osten er gylden og boblende – cirka 5 minutter.
Top med frisk basilikum.