Populære kategorier
Vores sortiment
Opskrift
Smørrebrød med stegt sild og squash-fritter - udendørs madlavning, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
16 ingredienser
4 personer
16 ingredienser
4 personer
Opskrift
Smørrebrød med stegt sild og squash-fritter - udendørs madlavning, alle kan hjælpe til, og alt smager jo godt udendørs.
Squash-fritter
1 mellemstor squash, groftrevet
1 æg
1 ½ spsk hvedemel
Salt og peber
Olie til stegning
Stegt sild
4 sildefileter
Ca. 2 spsk grahamsmel
Salt og peber
Olie til stegning
Øvrigt
4 kogte kartofler, skåret i skiver
8 skiver rugbrød
Syltede rødløg
Salatblade
Smør
Remouladesauce
1 ½ dl mayonnaise
½ dl finthakkede pickles
2 spsk creme fraiche
1–2 tsk karry
Salt og peber
Riv squashen og drys lidt salt over.
Lad den stå et øjeblik, så væsken trækker ud,
og pres derefter så meget væske ud som muligt.
Bland den afdryppede squash med æg, hvedemel,
peber og eventuelt mere salt.
Rør alle ingredienserne til remouladesaucen
sammen, og smag til med salt og peber.
Varm olie op på stegepladen ved middel varme,
og form små fritter af squashblandingen.
Steg dem gyldne på begge sider, og lad dem
dryppe af på køkkenrulle.
Krydr sildefileterne med salt og peber, og vend dem
i grahamsmel. Steg dem i olie ved lidt højere varme,
indtil de er gyldne og sprøde.
Smør rugbrødsskiverne med smør, og læg et
salatblad på hver.
Fordel de skivede kogte kartofler og en
stegt sild på halvdelen af skiverne. På de
resterende skiver lægges squash-fritterne.
Top alle med remouladesauce og syltede rødløg.
Server straks og nyd!