Populære kategorier
Vores sortiment
Oppskrift
10 ingredienser
4 personer
10 ingredienser
4 personer
Oppskrift
Pizzabund af rugsurdej
5 dl vand
12 g gær
2 dl rugsurdej
0,5 tsk. Salt
3 spsk. Rapsolie
1 l hvedemel
Topping
50 g rogn
2 dl creme fraiche
1 bdt. Dild
1 rødløg i tynde skiver
Forbered dejen
Smelt gæren i vandet, tilsæt surdej, rapsolie
og salt. Bland hvedemelet i og ælt dejen i
ca. 5 minutter. Lad dejen hvile i 3-4 timer
ved stuetemperatur.
Varm pizzastenen langsomt op. Ælt dejen
til fire tynde pizzaer, og læg dem på et
stykke bagepapir.
Bland creme fraiche med halvdelen af dilden,
og fordel det ud på pizzadejen. Læg én pizza
ad gangen på bagepapir på pizzastenen, og
bag den under låg i 1,5-2 minutter.
Top med caviar, rødløg og resten af
dilden efter bagning.