Stegeplade med ben Varmvalset stål 48 cm

ART.NR: 54010030 DB-nr: 2160591

Stegeplade i varmvalset stål med aftagelige ben. Passer til gasbrænder, elgrill eller over åben ild. Diameter 48 cm. Leveres i en praktisk beskyttelsespose. Stegepladen bør opbevares tørt. Passer til madlavning op til 4 personer.
  • Til gasbrænder, elgrill eller åben ild
Pris
662,00 DKK / 1 Stk
  Art. nr DB-nr Tekst Typbet Yderbehandling Lagerenhed c/c mm A mm B mm C mm D mm E mm Gevind Maxvægt Højde Længde Ø Returfjeder Øvrigt Farvekode
54010050 2160592 Stegeplade med ben Varmvalset stål ST 58 cm
54010150 2160703 Stegeplade med ben Varmvalset stål ST 38 cm
54010030 2160591 Stegeplade med ben Varmvalset stål ST 48 cm
54010070 2160593 Stegeplade med ben Varmvalset stål ST 78 cm

FAQ - Stegeplader

  • Før du begynder at bruge din nye stegeplade i varmvalsede stål, skal du brænde den ind. Afbrændingen giver en egenskab, der ligner non-stick, og vil lette madlavningen betydeligt.

    1. Start med at rengøre stegepladen med varmt vand. Varm derefter stegeplade op på en varmekilde, indtil den er helt tør.

    2. Fodel et tyndt og jævnt lag Muurikka Silava stegefedt eller madolie over hele den varme stegeplade. Gentag fedtbehandlingen, indtil hele overfladen er jævnt sort.

  • Rengør stegepladen umiddelbart efter brug, mens den stadig er varm. Så slipper rester lettere og levetiden forlænges. Husk ikke at bruge rengøringsmiddel ved rengøring.

    Rengør stegepladen

    1. Skrab madrester af med en stegepladeskraber.

    2. Hæld lidt vand på pladen, kog det op, og rengør med stegepladeskraberen eller en stegepladebørste og køkkenrulle. Gentag trin 1 og 2 efter behov.

    3. Smør stegefladen med lidt madolie eller Muurikka Silava stegefedt eller spray.

    Rengøring med salt:
    Er stegepladen blevet rigtig snavset eller der har sat sig en smag i stegefladen, er det et godt trick at anvende bordsalt.

    1. Varm stegepladen op og drys et stort lag groft salt på.
    2. Lad saltet mørkne i stegepladen i et par minutter, så det suger fugt, snavs og fedt.
    3. Skrab saltet af med en paletkniv.
    4. Hæld lidt vand i stegepladen, og tør den ren efterfølgende.
    5. Smør stegefladen med lidt madolie eller med Silava stegefedt eller spray.

  • Stegepladen er holdbar, men for at den holder længst muligt, bør den opbevares tørt. Hvis den ikke skal bruges i længere tid, anbefales det at rengøre den grundigt og lave en ny fedtbehandling, inden den lægges væk.

  • Hvis stegepladen skulle ruste, så tag en grillbørste eller noget ståluld og gnid rustpletterne indtil de er forsvundet. Rengør derefter stegepladen og smør den på samme måde som før første brug. Derefter kan du anvende den præsis som du plejer.

  • Vores stegeplader og sæt findes i flere størrelser og passer til alt fra madlavning til nogle få personer til en større gruppe. Vi guider dig til, hvilken størrelse der passer til dig.

    ø 38/48 cm: op til 4 personer
    ø 58 cm: fra 4 – 8 personer​​​​​​​
    ø 78 cm: fra 8 – 14 personer​​​​​​​
    ø 100/120 cm: til flere end 14 personer